Om Lumit

Din resturang, din hemsida, dina villkor.
Daniel Lindau - VD Zeldio - Chef Lumit

Allting går mot ett mer digitalt samhälle, många vill kunna beställa det mesta online. I Norden har mindre restauranger haft svårt att hänga med den digitala utveckling kring beställningar online. Ofta har lösningen varit att synas på en extern plattform bland hundratals andra restauranger. Ett koncept som vi ställde oss frågande till. Varför ska dina kunder vara inne på ett annat företags hemsida och beställa mat? En sida som dessutom i många fall tar en stor del av omsättningen. 

Samtidigt finns en trend att värna den lokala handeln och du är stolt över ditt företag och ditt varumärke. Vi erbjuder nu en lösning där den lokala restaurangen kan tillhandahålla snabba och säkra beställningar digitalt under sitt eget varumärke. Vi vill vara med och få er att växa på alla sätt vi kan. 

Daniel Lindau

VD Zeldio AB, Lumit

Vår historia

Lumit - Medarbetare hösten/vintern 2021

Lumit skapades 2019 av Daniel Lindau som utvecklade tjänsten från grunden med ett fokus på pizzerior. Januari 2020 lanserades första versionen av Lumit på Torino Pizzerias hemsida. Hösten 2020 började den allmänna försäljningen och fyra månader senare hade Lumit fler anslutna pizzerior än Foodora i Halmstad.

Idag har teamet växt rejält och vi finns nu med kontor på flera orter runtom i södra Sverige. Total har vi restauranger på över 30 orter inom en mängd olika genrer, även om pizzerior fortfarande är vår största niche.

Lumit ägs och utvecklas av Zeldio AB, beläget mitt i Halmstad vid campus.